Volgende editie
25 september 2023

Travday

25 september 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Welkom op Travday!

Welkom op de vijfde editie van TravDay, een event van TRAVelMedia, gehouden op 25 september 2023, waar vertegenwoordigers van onder meer verkeersbureaus, touroperators, accommodaties, airlines, rentals, verzekeraars, airports en ICT klaarstaan om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes over hun producten en diensten. 

Nieuw sinds 2023 is de integratie van ons Business Travel & MICE Event!

TravDay is inmiddels een bekende naam. De reiseditie trekt, zo bleek de afgelopen edities, bezoekers vanuit leisure, MICE en de Business Travel hoek. Zowel bezoekers als exposanten vormen een dwarsdoorsnede van het Nederlands reislandschap. Van airlines die zowel zakelijk als leisure vervoeren, totaan ZRA’s die op zijn tijd ook groepsboekingen doen.

Deze gelegenheid is voor ons de reden om TravDay tot dé B2B dag voor de reisbranche te maken. TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met een walking dinner & borrel.

Locatie: Amersfoort

TravDay vindt plaats in de Rijtuigenloods, uitstekend bereikbaar en centraal gelegen.

De hele dag netwerken

Kom live in contact met collega's, leveranciers, vertegenwoordigers en andere branchegenoten.

Netwerkborrel

Deze dag vol informatie en netwerkmogelijkheden sluiten we af met een netwerkborrel tot 21.00 uur.

KENNISPARTNER: RED ONLINE MARKETING

Nieuw deze editie is de samenwerking met Red Online Marketing.

Red Online Marketing is kennispartner van TravDay en zal gedurende de hele dag verschillende interessante presentaties voorzien op het gebied van online marketing, SEO, AI en andere onderwerpen.

Aanmelden voor deze sessies kan via de TravDay app!

Boek nu uw stand!

zorg dat uw bedrijf is vertegenwoordigd op de beursvloer, reserveer snel uw plek!

Locatie: de rijtuigenloods

De Rijtuigenloods in Amersfoort is een grote industriële evenementenlocatie met een historisch karakter. Met een capaciteit tot 2000 personen en meerdere, flexibel inzetbare subruimtes leent dit rijksmonument zich perfect voor middelgrote en grote evenementen. Van congres tot symposium en van beurs tot feest. De Rijtuigenloods beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd event!

Het terrein staat vol met kroonjuwelen van de industriële revolutie in Nederland, allemaal van de hand van de beroemde architect Dirk Margadant. In en om De Rijtuigenloods herinneren de originele spoorrails, de takels aan het dak en de monumentale rolbrug op de parkeerplaats nog aan een verleden vol robuust staal en stomende paardenkrachten.

De Rijtuigenloods is in het bezit van een gouden Green Key. Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.

Bekijk hier de exposanten van September 2023: