Travday

3 april 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

#Travday2023

Welkom op de vierde editie van TravDay, een event van TRAVelMedia, gehouden op 3 april 2023, waar vertegenwoordigers van onder meer verkeersbureaus, touroperators, accommodaties, airlines, rentals, verzekeraars, airports en ICT klaarstaan om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes over hun producten en diensten. TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren.

TravDay biedt de unieke mogelijkheid om te netwerken met branchegenoten op één dag en wordt afgesloten met een walking dinner & borrel.

Locatie: Hilversum

TravDay vindt plaats in Hotel Gooiland, uitstekend bereikbaar en centraal gelegen in Hilversum.

De hele dag netwerken

Kom live in contact met collega's, leveranciers, vertegenwoordigers en andere branchegenoten.

Netwerkborrel

Deze dag vol informatie en netwerkmogelijkheden sluiten we af met een netwerkborrel tot 21.00 uur.

Boek nu uw stand!

zorg dat uw bedrijf is vertegenwoordigd op de beursvloer, reserveer snel uw plek!

Locatie: Gooiland

In het centrum van mediastad Hilversum staat een uitgesproken, karakteristiek rijksmonument: evenementenlocatie Gooiland. Gebouwd in 1936 in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Een pand waar licht en ruimte evenementen karakter geven. En waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt.
De geschiedenis van de locatie en Hilversum als mediastad zie je terug in de uitstraling van deze evenementenlocatie. In de jaren ’30 van de vorige eeuw is Gooiland gebouwd, een voor die tijd enorm opvallend en vernieuwend gebouw. Die vernieuwende geest werkt tot op de dag van vandaag door in de hele locatie: in het team, de sfeer en de evenementen. Een locatie met karakter, daar profiteert ieder evenement van.

Bekijk hier de exposanten van SEPTEMBER 2022: