Meld je nu aan:

Travday

8 Oktober 2024 | Rijtuigenloods Amersfoort | Nederland

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

travday - dinsdag 8 oktober - Amersfoort

Ben jij een reisadviseur die altijd op zoek is naar nieuwe bestemmingen om te ontdekken? Wil je je kennis vergroten en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de reisbranche? Zoek je naar de perfecte gelegenheid om waardevolle contacten te leggen met relevante bedrijven en andere professionals zoals jij? Dan mag je TravDay niet missen!

TravDay is volledig GRATIS voor (zelfstandig) reisadviseurs, zakenreisbureaus, MICE agenten, CEO’s, inkopers en productmanagers.

TravDay is dé ontmoetingsplaats voor Nederlandse reisprofessionals, waar je in één dag kunt netwerken, leren en geïnspireerd kunt raken door de nieuwste producten en ontwikkelingen. Het evenement brengt jou en andere toonaangevende bedrijven uit de reisbranche samen, en biedt een unieke kans om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen

Waarom zou je naar TravDay moeten komen?

Ontmoet relevante bedrijven: TravDay biedt jou de mogelijkheid om face-to-face te praten met vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen, hotels, toeristische organisaties en andere invloedrijke bedrijven. Deze ontmoetingen kunnen de basis leggen voor waardevolle samenwerkingen en zakelijke kansen.

Blijf up-to-date: TravDay geeft jou toegang tot de nieuwste kennis en inzichten van experts in de industrie. Door deel te nemen aan inspirerende presentaties, workshops en discussies, krijg je een voorsprong op je concurrenten en kun je jouw klanten beter van dienst zijn met actuele informatie.

Netwerkmogelijkheden: TravDay is dé plek om je professionele netwerk uit te breiden. Ontmoet gelijkgestemde reisprofessionals, wissel ervaringen uit en maak connecties die je verder kunnen helpen in je carrière. Je zult versteld staan van de waardevolle contacten die je kunt leggen tijdens dit evenement.

Inschrijven is eenvoudig. Klik hieronder om je gratis aan te melden en maak je klaar voor een dag vol nieuwe ontdekkingen, waardevolle ontmoetingen en onvergetelijke ervaringen op TravDay. We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen!

Locatie: Amersfoort

TravDay vindt plaats in De Rijtuigenloods, uitstekend bereikbaar en centraal gelegen.

De hele dag netwerken

Kom live in contact met collega's, leveranciers, vertegenwoordigers en andere branchegenoten.

Netwerkborrel

Deze dag vol informatie en netwerkmogelijkheden sluiten we af met een netwerkborrel en diner tot 20.30 uur.

HOOFDSPONSOR

TRAVELNEXT Kennistheater

Laat je inspireren tijdens het TRAVELNEXT Kennistheater. Start TravDay met veel inspiratie en kennis door je aan te melden voor het TRAVELNEXT Kennistheater. Er is beperkt plaats, dus meld je snel aan! Vol = vol! Het kennistheater vindt plaats van 11.00 uur tot 12.30 uur. Om 12.30 uur volgt direct de opening van de beursvloer.

TRAVELNEXT is een kennisplatform voor de gehele reisbranche, met een focus op de laatste updates en ontwikkelingen binnen de (online) reismarkt. De nieuwe generatie, waaronder jonge ondernemers, startups, e-commercebedrijven en de traditionele spelers worden bij elkaar gebracht op het kennisplatform, waar je meer informatie en het laatste nieuws vindt over e-commerce, social media, technologie, AI, duurzaamheid en nog veel meer.

Welkom bij #travday2024

BOEK HIER UW STAND:

Package A

€ 2.850,-

Stand met 2 stoelen en elektriciteit voorziening

Volledig verzorgd evenement voor 2 personen

Logo + link op www.travday.nl

Aankondiging deelname online: website, nieuwsbrief en social media

Logo en bedrijfsnaam in handout

Package B

€ 3.750,-

Inhoud van pakket A, plus:

Opname in Travday app met advertentie

Deelname aan ‘Flight tour’ programma tijdens TravDay

‘Game Course’  van 6 hoofdstukken op TravEcademy.nl

Package C

€ 4.500,-

Inhoud van pakket B, plus:

‘Full Course’ van 12 hoofdstukken op TravEcademy.nl (in plaats van ‘Game Course’)

Presentatie van 20 minuten tijdens TravDay

Locatie

DE RIJTUIGENLOODS

De Rijtuigenloods in Amersfoort is een grote industriële evenementenlocatie met een historisch karakter. Met een capaciteit tot 2.000 personen en meerdere, flexibel inzetbare subruimtes leent dit rijksmonument zich perfect voor middelgrote en grote evenementen. Van congres tot symposium en van beurs tot feest. De Rijtuigenloods beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd event!

Het terrein staat vol met kroonjuwelen van de industriële revolutie in Nederland, allemaal van de hand van de beroemde architect Dirk Margadant. In en om De Rijtuigenloods herinneren de originele spoorrails, de takels aan het dak en de monumentale rolbrug op de parkeerplaats nog aan een verleden vol robuust staal en stomende paardenkrachten.

De Rijtuigenloods is in het bezit van een gouden Green Key. Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.

#Travday2024

Locatie: DE RIJTUIGENLOODS

TravDay vindt plaats in De Rijtuigenloods

datum & tijd

8 oktober 2024 van 11:00u tot 20:30u

Red Online Marketing

In 2024 heeft de moderne reiziger andere behoeften, te midden van een tijdperk van transformatie en digitalisering, maar ook van een verlangen naar vertraging. Tegelijkertijd worden uitdagingen zoals ‘scroll-moeheid’, advertentie-inflatie en digitale privacy steeds prominenter. Hoe kan jouw organisatie hier effectief op inspelen binnen jouw marketingstrategie? Hoe beïnvloeden deze ontwikkelingen jouw propositie en de mix van marketing die je gebruikt? In een sessie van 25 minuten brengen we je op de hoogte van praktische manieren om hiermee om te gaan.

BUAS

This talk will delve into the intriguing world of Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning (ML), simplifying complex concepts and illuminating the broad applicative spectrum of these technologies. We’ll explore the capabilities and limitations of Large Language Models, with a spotlight on ChatGPT, and engage briefly with a case study that demonstrates its practical application in travel planning. A discourse where theoretical meets practical, providing insights into the future possibilities and challenges of adopting AI and ML in Travel and Tourism.

Weflycheap

In tijden die snel veranderen zijn uitmuntende medewerkers (a-spelers) van essentieel belang voor elke organisatie. Alleen met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het luilekkerland voor de medewerker. Hoe blijf je als werkgever relevant op de arbeidsmarkt en behoud je jouw human capital (employer branding). In een korte presentatie hoor je van de oprichter van weflycheap & Blue Flamingos op welke manier zij theorie in praktijk brengen en krijg je praktische tips! 

Google

Een vooraanstaande professional van Google. Marc staat bekend om zijn diepgaande expertise en innovatieve benaderingen binnen de technologie- en digitale marketingwereld. Met zijn rijke ervaring bij Google heeft hij een sleutelrol gespeeld in het vormgeven van strategieën die bedrijven helpen te groeien in het digitale tijdperk.

Cm.com

In winkels is praten met klanten normaal, online zien we het als ‘klantenservice’. Door technologische ontwikkelingen zoals messaging apps, chatbots en Artificiële Intelligentie komt de klantconversatie weer centraal te staan. Client Succes Manager Io Michels deelt hoe een Customer Engagement Platform deze innovaties samenbrengt voor naadloze end-to-end klanttrajecten, over al je marketing- en serviceapplicaties en kanalen. Verhoog klantbeleving, stimuleer efficiëntie en creëer nieuwe inkomstenstromen.