TravDay 
Hét event voor gepassioneerde reisprofessionals!

Travday

Nederland: 26 maart 2024
België: 28 maar 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dit wil je niet missen

Ben jij een reisadviseur die altijd op zoek is naar nieuwe bestemmingen om te ontdekken? Wil je je kennis vergroten en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de reisbranche? Zoek je naar de perfecte gelegenheid om waardevolle contacten te leggen met relevante bedrijven en andere professionals zoals jij? Dan mag je TravDay niet missen!

TravDay is volledig GRATIS voor (zelfstandig) reisadviseurs, zakenreisbureaus, MICE agenten, CEO’s, inkopers en productmanagers.

TravDay is dé ontmoetingsplaats voor Nederlandse reisprofessionals, waar je in één dag kunt netwerken, leren en geïnspireerd kunt raken door de nieuwste producten en ontwikkelingen. Het evenement brengt jou en andere toonaangevende bedrijven uit de reisbranche samen, en biedt een unieke kans om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Waarom zou je naar TravDay moeten komen?

Ontmoet relevante bedrijven: TravDay biedt jou de mogelijkheid om face-to-face te praten met vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen, hotels, toeristische organisaties en andere invloedrijke bedrijven. Deze ontmoetingen kunnen de basis leggen voor waardevolle samenwerkingen en zakelijke kansen.

Blijf up-to-date: TravDay geeft jou toegang tot de nieuwste kennis en inzichten van experts in de industrie. Door deel te nemen aan inspirerende presentaties, workshops en discussies, krijg je een voorsprong op je concurrenten en kun je jouw klanten beter van dienst zijn met actuele informatie.

Netwerkmogelijkheden: TravDay is dé plek om je professionele netwerk uit te breiden. Ontmoet gelijkgestemde reisprofessionals, wissel ervaringen uit en maak connecties die je verder kunnen helpen in je carrière. Je zult versteld staan van de waardevolle contacten die je kunt leggen tijdens dit evenement.

Inschrijven is eenvoudig. Klik hieronder om je gratis aan te melden en maak je klaar voor een dag vol nieuwe ontdekkingen, waardevolle ontmoetingen en onvergetelijke ervaringen op TravDay. We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen!

 

Locatie: Amersfoort

TravDay vindt plaats in de Rijtuigenloods, uitstekend bereikbaar en centraal gelegen.

De hele dag netwerken

Kom live in contact met collega's, leveranciers, vertegenwoordigers en andere branchegenoten.

Netwerkborrel

Deze dag vol informatie en netwerkmogelijkheden sluiten we af met een netwerkborrel tot 19.00 uur.

Vorige editie gemist? Ontdek de sfeer van TravDay!

KENNISPARTNER: RED ONLINE MARKETING

Ook deze editie hebben we een samenwerking met Red Online Marketing.

Red Online Marketing is kennispartner van TravDay en zal gedurende de hele dag verschillende interessante presentaties voorzien op het gebied van online marketing, SEO, SEA en andere onderwerpen.

Aanmelden voor deze sessies kan via de TravDay app!

Boek nu uw stand!

zorg dat uw bedrijf is vertegenwoordigd op de beursvloer, reserveer snel uw plek!

Locatie: de rijtuigenloods

De Rijtuigenloods in Amersfoort is een grote industriële evenementenlocatie met een historisch karakter. Met een capaciteit tot 2.000 personen en meerdere, flexibel inzetbare subruimtes leent dit rijksmonument zich perfect voor middelgrote en grote evenementen. Van congres tot symposium en van beurs tot feest. De Rijtuigenloods beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd event!

Het terrein staat vol met kroonjuwelen van de industriële revolutie in Nederland, allemaal van de hand van de beroemde architect Dirk Margadant. In en om De Rijtuigenloods herinneren de originele spoorrails, de takels aan het dak en de monumentale rolbrug op de parkeerplaats nog aan een verleden vol robuust staal en stomende paardenkrachten.

De Rijtuigenloods is in het bezit van een gouden Green Key. Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.

Bekijk hier de exposanten van September 2023: